Kismedence Központ

Hírek

„A záróizmokat a szüléskor nem érintettük, csinálja az intimtornát”

Második szülésem volt Budapesten, még a régi, hálapénzes rendszerben, jó hírű és tapasztalt, fogadott orvossal és szülésznővel. Szülés végén mondta az orvosom hogy össze kell varrni a hüvelyemet és a gátat, ez egy fél órás művelet volt...

HírTv Paletta - Dr. Willner Péter beszél a kismedence problémáiról

Mi az oka, hogy a kismedence problémák nehezen megfoghatóak? Miért fontos a komplex szemléletmód? Ezekre ad választ a HírTv Paletta című műsorában Dr. Willner Péter, a Kismedence Gyógyászati Központ megálmodója.

Kismedence Gyógyászati Központ - sajtótájékoztató

A medencefenék rendellenességek komplex kezelését orvosokból és gyógytornászokból álló csapat látja el októbertől a Kismedence Gyógyászati Központban, amely a TritonLife csoport legújabb szakmai kiválósági központjaként rögtön 2 helyszínen is várja az ügyfeleit.

Megnyitott a Kismedence Gyógyászati Központ

A fejlett egészségüggyel rendelkező országokban már szinte minden nagyobb kórház mellett működik “Pelvic Floor Center”, azaz a medencefenék betegségeivel foglalkozó centrum. Elhatároztuk, hogy megtesszük az első lépést és létrehozzuk a régió első kismedence betegségekkel foglalkozó intézményét, a Kismedence Gyógyászati Központot.

Visszahívást kérek