Gyógytorna - első konzultáció

  

gyógytorna

A nőgyógyászati tünetek, betegségek mögött gyakran megfigyelhető a medencefenék izomzatának sérülése, működésének zavara. Funkcionális vizsgálattal megállapítható, hol és milyen károsodás történt, milyen eszközök szükségesek, hogy az akár több évtizede kezdődő tüneteket csökkenteni, javítani lehessen. A célzott, ellenőrzés mellett tanított, kitartóan végzett gyakorlatokkal az izomműködés javul, a tünetek mérséklődnek. Számos szakirodalmi adat igazolja a medencefenék gyógytorna hatékonyságát a felsorolt tünetek esetén.

A medencefenék gyógytornára, szülés utáni regenerációra, manuálterápiára érkezhet orvosi javaslatra, vagy enélkül is. Az első online találkozás alkalmával áttekintésre kerülnek a panaszai, az orvosi vizsgálatok eredményei és javaslatai, a mozgásszervi és egyéb betegségei, valamint a szexuális élettel kapcsolatos nehézségek, a sport és a fizikai aktivitás. Ezután kerül sor a személyes találkozásra, mely funkcionális vizsgálatokból, fizioterápiás beavatkozásokat áll, melynek részei a medencefenék gyógytorna, szülés utáni regeneráció, manuálterápia, viscerális kezelések.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

1. Online első konzultáció igénybevételéhez kérjük, látogasson el webáruházunkba és vásárolja meg Első konzultáció (30p) utalványunkat.

2. Hívja fel call centerünket a +36 1 444 5151-es telefonszámon és egyeztessen időpontot az órára.

3. Diktálja be SimplePay azonosítóját és az Ön email címét.

4. A megadott emailre kapni fog egy linket, amelyen az óra időpontjában eléri online konzultációnkat.

 

 

 

12 500 Ft

Visszahívást kérek